Over ons

The Noony Brothers

Hoi! Wij zijn Roeland & Ewoud - The Noony Brothers. Althans, die naam hebben wij onszelf toegekend. Samen opgegroeid op een boerderij in de Randstad waar het altijd net iets te koud was. (Ewoud heeft het nog steeds altijd koud en werkt de hele dag in zijn Noony.)

Onze verschillen hebben wij aan de kant gezet en zijn aan de slag gegaan met het inzetten van onze krachten: ontwerpen en optimaliseren. De ene broer optimaliseert, terwijl de andere ontwerpt. De perfecte match!

Wat is een Noony?

Dit is een deken en een hoodie tegelijkertijd. Een hoodie was te klein om helemaal in te verdwijnen en een dekentje kun je niet dragen. Daarom zijn wij Noony gestart. Wij willen het ultieme comfort combineren met gemak. Je hebt het lekker warm en comfortabel achter de computer, op de bank of tijdens het studeren/leren.


Een Hoodie die je kan gebruiken als deken. Het zorgt ervoor dat je niet uitgebreid hoeft aan te kleden als je op zondag een dagje thuis wil blijven. Niet alleen staat een Noony iedereen fantastisch, maar het zit ook nog eens fenomenaal lekker. Koud krijg je het nooit en als je het aan hebt voelt het alsof je geknuffeld wordt door engeltjes.

Verzending via robots

Jaren terug werden de Noonies vanuit huis verzonden. Maar nu Noony gegroeid is, worden onze orders verzonden vanuit het het beste fulfilment center van Nederland. In het distributiecentrum in Roosendaal werken ze met robots, zodat orders tot 23.59 uur verzonden kunnen worden.

We zijn gevestigd in Den Haag. Dat adres hebben we bewust van de site gehaald, omdat dit mis ging met retouren die naar het verkeerde adres worden verzonden. Wil je ons een liefdesbrief of pakketje sturen? Ons kantooradres delen we via mail met je.

Onze gegevens

Noony B.V. opgericht in 2019

KvK: 83497536

BTW: NL862895959B01

E-mail: info@noony.nl


Retouradres:

Noony.nl

Borchwerf 5, 4704 RG Roosendaal